Tennissektionen

Tenniscupen 2014

Årets Uttervikscup i tennis genomfördes under lördagen den 19 juli och vinnare i fyra olika klasser utsågs. Det var fina matcher med spelsugna deltagare som genomfördes i soligt och varmt väder.
I damernas final segrade Stina Holmberg som finalslog Charlotte Wideen i en mycket jämn match.
I ungdomsfinalen segrade Olle Holmberg över brodern Rasmus Holmberg.
I herrarnas A-final försvarade Magnus Björk sin titel genom att besegra Jonas Lindström.
I herrarnas B final segrade Rikard Sandlin över Olle Holmberg.

En trogen publik fick se 14 välspelade matcher som pågick till eftermiddagen. Nästa år firar Uttervikscuppen 25 år och då hoppas vi på stor anslutning och introduktion av en ny klass – veteranerna.
Tennissektionen

Lite historik
Utterviks Samfällighetsförening fick 2009 två upprustade tennisbanor att spela tennis på från maj till september månad. Under mer än 30 år har vi Utterviksbor kunnat utveckla våra färdigheter på tennisbanorna. Den mest berömda är Björn Borg som i början av 1970-talet slog en del bollar då han vistades i Uttervik.
Varje år sedan drygt 20 år tillbaka har anordnats en tennisturnering i slutet av juli månad. Gammal som ung har getts tillfälle att delta i de olika klasserna.
Kontaktpersoner för tennissektionen
Björn Andersson, Koltrastvägen 22, tel. 0155-52 328, 070-51 05 804,Tony Berglund, tel. 0155-524 10,070-69 29 44.
Tennissektionen ser fram mot nästa säsong 2015. Vi hoppas på en fortsatt tillväxt av medlemssiffrorna under kommande säsong. För att få tillgång till tennisbanorna under säsongerna kan fastighetsägarna kvittera ut en nyckel mot en depositionsavgift på 150 kronor. Avgiften återbetalas när nyckeln lämnas tillbaka. Medlemsavgiften är 200 kr för varje familj för en hel säsongs tennisspelande. Avgiften betalas in på Samfällighetens bankgiro 5411-7411 i samband med när samfällighetsavgiften ska betalas. Glöm inte meddela att det avser tennisavgift om du betalar separat.
Vid klubbhuset kommer som vanligt listor att finnas för anmälan av speltid maj – september.