06 (juni) 2018

Hamnen

Styrelsen har begärt in offert för att installera en motordriven grind för att försvåra för båt- och motortjuvar.

Vi har nu färdigställt underlaget för att rusta hamnen och skickat in underlaget för att få det godkänt.

Vatten & avlopp

Den nya brunnen som vi har borrat har god vattenkvalité och levererar bra. Om allt fortlöper som planerat kommer den att driftsättas innan semestrarna tar fart på allvar. Planen är att vi kan återanvända de ledningar som redan finns lagda från den gamla stängda jordbrunnen.

Vi har numera automatisk återstart på vattenverket vide eventuellt strömavbrott.

Vi kommer att måla om reningsverket under sommaren.

Vägarna

Snabelbil kommer att beställas för att åtgärda de mest akuta skadorna. Vi planerar för ett mer omfattande arbete med att förbättra de vägar inom området som är i störst behov av reparation. Offerter har begärts från 3 entreprenörer. Vi inväntar svar än så länge.

50 års jubileum

Planen är att vi på eftermiddagen ska ha en magiker som underhåller barnen. De får sedan en överraskning, godispåse eller liknande. På kvällen kommer 2 olika orkestrar att stå för underhållningen. Upplägget är ”picknick”. Var och en tar med sig det man vill äta och dricka. Närmare information kommer snart.

Utrustning paviljongen

Det finns ett behov av att se över utrustning och vilka framtida behov vi har för att serveringen ska fungera så smidigt som möjligt. Valet av materiel som används framöver ska vara miljövänligt. Det innebär bl.a. att engångsmaterial kommer att undvikas.

Namnskyltar på vägarna

Flera av namnskyltarna är i dåligt skick och behöver bytas. Vi kommer att inventera behovet och byta ut de som är undermåliga.

Nästa styrelsemöte

Nästa styrelsemöte blir den 4 augusti och den 15 september. Som vanligt är du välkommen till klubbstugan klockan 10.00 om du vill träffa styrelsen