juli 2015

Ekonomi

Den ekonomiska utvecklingen ligger i linje med den fastställda budgeten. I dagsläget pekar årsbokslutet mot ett litet underskott (c:a 100 Kkr).

Midsommarfirandet genererade ett överskott på c:a 6.000 kr. Tacka alla som bidragit.

Vildkattor

Tyvärr har vi problem med att vildkattorna förökar sig. Vi kommer därför att ta kontakt med Miljökontoret och begära hjälp. Om du har katt så är det klokt att du sätter på den ett halsband så den inte av misstag klassas som vildkatt och forslas bort. Den kattägare som vill hjälpa till att begränsa antalet vildkattor kan göra det genom att sterilisera/kastrera sin katt.

Hastighetsbegränsningar

Vi har nu fått det formella beslutet om vår begäran att sänka hastigheten på infartsvägen och Segelhultsvägen. Tyvärr är beslutet samma som de tidigare gångerna. Det innebär att maxhastigheten på infartsvägen alltjämt är 70 km/h och 50 km/h på Segelhultsvägen (rekommenderad hastighet 30 km/h).

Vildsvin

Vildsvin med kultingar har observerats på och vid infartsvägen i höjd med energiskogen. Ta det lugnt så det inte inträffar en viltolycka.

Stölder

Tyvärr så är det flera som drabbats av stölder i sina båtar. Lämna inte kvar sådant som lätt kan stjälas. Hjälp varandra att hålla uppsikt.

Nästa styrelsemöte är den 22 augusti